Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte RWS sweaters


Bedrukte RWS sweaters

RWS sweaters bestellen

Online RWS sweaters bestellen? Dat doe je bij premiumwereld!  Het assortiment bestaat uit gecertificeerde RWS sweaters van een hoge kwaliteit. De RWS sweaters zijn reflecterend en bevatten een hoge zichtbaarheid volgens de EN471-norm die gesteld is door Rijkswaterstaat (RWS). Onze sweaters bieden comfort, kwaliteit en extra veiligheid. De RWS sweater uit ons assortiment is in twee kleuren te bestellen, heeft lange mouwen en heeft een ronde hals. De RWS sweaters zijn per stuk leverbaar, met of zonder bedrukking. 

RWS sweaters bedrukken met bedrijfslogo

U kunt uw RWS sweaters bij premiumwereld laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of slogan. U kunt de RWS sweaters bedrukken in de stijl die past bij uw bedrijf om zo uniformiteit uit te stralen. Onze RWS sweaters zijn op de rug en/of borst te bedrukken. Het is daarnaast ook mogelijk om er voor te kiezen om de sweaters onbedrukt te laten. In verband met de certificering van de RWS sweaters is het niet mogelijk om over de reflecterende strepen van de sweaters heen te drukken. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vraag dan gerust, vrijblijvend, naar een digitale drukproef!

Waar worden RWS sweaters voor gebruikt

Met RWS sweaters vallen uw medewerkers goed op en kunnen zij ten alle tijden hun werk op een veilige wijze uitvoeren. Het is van groot belang dat uw medewerkers op een veilige manier kunnen werken. Automobilisten en het overige verkeer zullen wegwerkers, spoorwerkers en hoveniers, met RWS sweaters aan, op een veilige afstand zien.  Om de veiligheid van mensen te waarborgen heeft Rijkswaterstaat veiligheidseisen gesteld aan kleding die men aan moet wanneer zij aan de openbare weg aan het werk zijn. Onze sweaters voldoen aan deze veiligheidseisen en zijn gemakkelijk te bestellen!