Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte RWS T-shirts


Bedrukte RWS T-shirts

Bedrukte RWS T-shirts

Bij Premiumwereld kunt u uw bedrukte RWS T-shirts online bestellen. Ons assortiment bestaat uit reflecterende, gecertificeerde T-shirts welke voor een hoge zichtbaarheid zorgen. De RWS T-shirts zijn gecertificeerd aangezien zij aan de EN471-norm van Rijkswaterstaat (RWS) voldoet.  Onze RWS T-shirts zitten comfortabel, zijn van een hoge kwaliteit en zorgen voor veiligheid. Onze T-shirts zijn per stuk leverbaar en in twee kleuren te bestellen. Ook hebben onze t-shirts een ronde hals, korte mouwen en bevatten ze tevens een UV-protectie van UPF 50+.   

RWS T-shirts met logo bedrukken

Een logo op RWS T-shirts bedrukken doe je bij premiumwereld.nl! U kunt uw bedrijfslogo laten bedrukken op onze RWS T-shirts in de stijl die past bij uw bedrijf. Onze RWS T-shirts zijn op de rug en/of borst te bedrukken. Het is echter niet mogelijk om de bedrukking over de reflecterende strepen te laten lopen. Dit is onmogelijk vanwege het feit dat de RWS T-shirts hun certificering zullen verliezen wanneer de reflecterende strepen aangetast worden. De veiligheid moet ten alle tijden gewaarborgd kunnen worden.

Gebruik van RWS T-shirts

RWS T-shirts zorgen er voor dat uw medewerkers opvallen. Of het nu mistig, donker of zonnig is. Het is natuurlijk erg belangrijk dat uw medewerkers opvallen wanneer zij bijvoorbeeld aan de weg of aan het spoor aan het werken zijn. Door het gebruik van RWS T-shirts kunt u verschillende gevaarlijke situaties voorkomen. Om de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen is het ten zeerste aan te raden om gebruik te maken van RWS T-shirts. Onze RWS T-shirts voldoen aan de veiligheidseisen en zijn gemakkelijk te bestellen!