Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte RWS Veiligheidsvestjes


Bedrukte RWS Veiligheidsvestjes

Bedrukte RWS veiligheidsvestjes bestellen

Bedrukte RWS veiligheidsvestjes kunt u bij premiumwereld bestellen. In ons assortiment vindt u RWS veiligheidsvestjes voor zowel volwassenen als kinderen. Beide veiligheidsvestjes hebben een klittenband sluiting en bevatten reflecterende strepen. Het normale RWS veiligheidsvestje voldoet aan de EN471-norm klasse 2. Het kinder RWS veiligheidsvestje heeft geen normering in verband met de oppervlakte en striping. Beide RWS veiligheidsvestjes zijn snel en per stuk leverbaar en gemakkelijk te bestellen!

RWS veiligheidsvestjes bedrukken

Het bedrukken van RWS veiligheidsvestjes doet u bij premiumwereld! Wanneer u RWS veiligheidsvestjes laat bedrukken bent u herkenbaar en stralen uw medewerkers uniformiteit uit. U kunt er voor kiezen om de RWS veiligheidsvestjes op de rug en/of de borst te bedrukken. Ook is het mogelijk om de veiligheidsvestjes onbedrukt te laten. Het is niet mogelijk om op de reflecterende strepen te drukken. Dit in verband met de certificering die het volwassen RWS veiligheidsvestje bevat. Wanneer u nieuwsgierig bent geworden, kunt u gerust vrijblijvend een digitale drukproef aanvragen!

Gebruik van RWS veiligheidsvestjes

Mensen gebruiken RWS veiligheidsvestjes om op te vallen in situaties waar het licht beperkt is. Met een RWS veiligheidsvest valt iemand ten alle tijden op. Wanneer iemand in het donker aan het werk is, of wanneer iemand met bijvoorbeeld pech langs de snelweg staat. Het woord veiligheidsvestje zegt eigenlijk genoeg. RWS veiligheidsvestjes zorgen er voor dat de veiligheid gewaarborgd kan worden voor uw medewerkers en iedereen die gebruik maakt van een veiligheidsvestje in een situatie waar het licht beperkt is. U bent bij premiumwereld aan het juiste adres voor comfortabele, veilige en kwalitatief goede RWS veiligheidsvestjes voor jong en oud!