Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte RWS werkbroeken


Bedrukte RWS werkbroeken

RWS werkbroeken bestellen

RWS werkbroeken kunt u online bestellen en bedrukken bij Premiumwereld. In ons assortiment bevinden zich zowel korte als lange RWS werkbroeken. De RWS werkbroeken bevat reflecterende strepen welke zorgen voor een hoge zichtbaarheid conform de EN471-norm welke bepaald is door Rijkswaterstaat (RWS). Onze werkbroeken zijn veilig, comfortabel en van een hoge kwaliteit. De RWS werkbroek heeft een normering van klasse 2 en bevat wel tien opbergzakken voor onder andere uw duimstok en rolmaat.  De korte broek heeft een normering van klasse 1 en bevat zeven opbergzakken. Beide broeken zijn in twee kleuren te bestellen. Onze snelle levering zorgt er voor dat u binnen de kortste keren gebruik kunt maken van onze werkbroeken en veilig uw werkzaamheden voort kunt zetten.

Bedrukken RWS werkbroeken

Het bedrukken van RWS werkbroeken doet u bij Premiumwereld op de manier zoals u dat voor ogen heeft. De werkbroeken zijn te bedrukken op de achterzijde van de kontzak. Het bedrukken van uw bedrijfslogo op de werkbroeken straalt uniformiteit en professionaliteit uit. Er mag vanwege de certificering van onze werkbroeken niets bedrukt worden op de reflecterende strepen. Veiligheid staat immers ten alle tijden voorop en dient ten alle tijden gewaarborgd te worden.

Gebruik van RWS werkbroeken

RWS werkbroeken zorgen voor veiligheid tijdens werkzaamheden in allerlei openbare plekken. Het is essentieel dat uw werknemers ten alle tijden goed opvallen, zodat ze hun werk op een veilige manier kunnen uitvoeren. Het verkeer moet zien dat er iemand aan het werk is op de weg, zodat er geen onnodige ongelukken gebeuren. Voor veilige, comfortabele en kwalitatief goede RWS werkbroeken bent u bij Premiumwereld aan het juiste adres!